Ventilatorer

Vi tilbyder, at du kan leje ventilatorer hos os.

Med dig hele vejen

Vi tilbyder, at du kan leje ventilatorer hos os. Disse kan med fordel bruges i forbindelse med udtørringsopgaver eller i forbindelse med mobilvarme til ventilering eller fordeling af den tørre og varme luft.

Hos os er du aldrig overladt til dig selv – vi er med dig hele vejen. Derfor sørger vi også for, at ventilatoren bliver korrekt monteret. Herforuden syner vi jævnligt ventilatoren hos dig, så både du og vi er sikre på, at den fungerer helt efter hensigten.

Find den rette ventilator

Vi har et bredt udvalg af ventilatorer, der desuden alle er i overensstemmelse med branchens krav til sådant udstyr. Se eksempelvis vores model BL 68000, der er meget populær. Dette skyldes i høj grad det faktum, at den kan tilsluttes slange. På den måde er den yderst velegnet til at tilføre et rum frisk luft eller til at suge eventuelt forurenet luft ud af rummet.

Luftmængde efter dit behov

Alt efter dit behov, har vi ventilatorer, der yder alt fra en luftmængde på 1000 m3 i timen til ventilatorer, der yder en luftmængde på 60.000 m3 i timen.

På den måde har du altså rig mulighed for at vælge en ventilator, der matcher dine krav og behov.

Vi står til enhver tid klar til at hjælpe, så kontakt os endelig så snart du mangler den perfekte ventilator. Hos os er du altid sikret god kvalitet og et hjælpsomt personale.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk