Fugtmåling

Ska-Dan tilbyder fugtmåling til dig, der har mistanke om et fugtproblem.

Professionel fugtmåling

Ska-Dan tilbyder fugtmåling til dig, der har mistanke om et fugtproblem, eller til dig som ønsker en måling af fugtigheden for en sikkerheds skyld. Ved at få målt fugtigheden har du de bedste forudsætninger for at sikre dig imod råd og svamp, der kan skabe et allergi- og astmafremkaldende indeklima.

Hos os er du garanteret en professionel fugtmåling. Det skyldes nemlig, at de medarbejdere fra vores team, der udfører fugtmålingen hos dig, alle sammen er uddannet på Danmarks Teknologiske Institut. Her har de fået den bedste ballast og viden til at kunne udføre fugtmålinger. Det betyder, at du altid er sikret professionel behandling og ekspertise, når du vælger os.

Altid kalibrerede instrumenter

Vi gør rigtig meget ud af, at vi til enhver tid har de nyeste måleinstrumenter i hus – det synes vi giver allerbedst mening. Vores fugtmålere bliver desuden altid kalibreret. På den måde kan vi nemlig garantere for præcise og retvisende resultater, for så mener vi, at vi har leveret det bedste produkt.

Skræddersyede fugtdiagrammer

At vælge vores veluddannede teknikere til at udføre en fugtmåling for dig, indebærer samtidig, at vi udarbejder skræddersyede fugtdiagrammer, som du får afslutningsvis. På den baggrund kan du bruge målingen som en kvalitetssikring af eksempelvis dit nyeste byggeprojekt.

Samtidig bidrager diagrammerne til en let og overskuelig oversigt af fugtproblemet. Så ved du i højere grad, hvor du eventuelt skal sætte ind.

Fugtmåling er inkluderet i alle vores udtørringsopgaver. Men har du brug for øvrige fugtmålinger, kan vi også sagtens klare det. Tøv endelig ikke med at kontakte os for yderligere information om fugtmåling. Vi garanterer dig, at du får en professionel betjening.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk