Adsorptionsaffugter

Står du og skal have udført en udtørringsopgave?

Service i særklasse

Står du og skal have udført en udtørringsopgave? Vi har mere end 25 års erfaring med udtørring af diverse byggeprojekter, så vi står klar til at hjælpe dig. Ønsker du i stedet at klare opgaven selv, så kan du også leje adsorptionsaffugtere her hos os.

Vores dygtige teknikere står klar til at udføre udtørringsopgaven for dig, men ønsker du at leje i stedet, inkluderer dette, at vi sætter affugteren korrekt op, så du ikke skal bekymre dig herom.

Vi fører desuden et ugentligt eftersyn, mens vi udfører løbende kontrolmålinger for at sikre processen. Afslutningsvis laver vi færdigmålinger med fugt diagram, så du er sikret det bedste resultat.

Altid gennemtestet udstyr

Når du vælger enten at leje en adsorptionsaffugter hos os, eller vælger os til at udføre udtørringsopgaven for dig, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er i top. Vores affugtere bliver nemlig gennemgået samt testet af vores dygtige teknikere på eget værksted. På den måde er vi sikre på, at du får et produkt, som vi kan stå inde for.

Velegnet ved lavere temperaturer

Adsorptionsaffugteren er især velegnet ved lavere temperaturer og dermed egnet til særligt lave udfald. Står du med et sådant tilfælde, er det en fordel at vælge denne affugter.

Adsorptionsaffugteren vil naturligvis udtørre emnet uanset temperatur. Perioden for udtørringen afhænger dog af temperaturen. Alt dette vil vi gerne tale mere med dig om.

Så kontakt os endelig og få mere information om vores services.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk