Elvarmere

Hos os kan man leje elvarmere i forskellige modeller og størrelser.

Kyndig vejledning

Hos os kan man leje elvarmere i forskellige modeller og størrelser. Elvarmere er den hurtige løsning til opvarmning af lokaler og kan samtidig være ideel i et tilfælde, hvor du hurtigt skal have udtørret et givent emne. Eksempelvis kan de små 3 kW elvarmere med fordel benyttes sammen med en kondensaffugter for at sikre effektiv udtørring.

Når du lejer en elvarmer hos os, sørger vi for den nødvendige vejledning. Vores team står altid klar til at hjælpe dig, hvis du pludselig løber ind i problemer, har opklarende spørgsmål eller lignende. Vi kan endda også sætte elvarmeren op for dig, hvis du ønsker. Når du handler med os, er du derfor på intet tidspunkt overladt til dig selv – vi er med dig hele vejen.

Et bredt udvalg af elvarmere

Hos os er du garanteret det bedste udstyr. Vi har elvarmere i alle størrelser, op til 45 kW, på lager, hver dag. Hvis du har behov for en større elvarmer, kan vi også klare det. Bare giv os besked med rimeligt varsel, og så sørger vi for den størrelse og model, du ønsker. Vores elvarmere er desuden alle i den bedste kvalitet, og vi sørger altid for at teste og klargøre elvarmeren, inden den kommer ud til dig.

Særlige specifikationer

Vi har forskellige modeller af elvarmere. Blandt andet har vi modeller, hvor monteringen heraf sker med en ekstern termostat samt varmeslanger med en diameter på 35 cm.

Ønsker du en elvarmer på op til 75 kW, så er disse monteret med 5 meter kabel med dertilhørende CCE-stik.

Står du og mangler en elvarmer eller måske flere? Så ring eller skriv til os for yderligere information. Vi garanterer dig for kyndig vejledning hele vejen igennem.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk