Generatorer

Mangler du strøm? Så kan vi være behjælpelige med driftssikre generatorer i forskellige størrelser.

Meget mere end bare leje

Mangler du strøm? Så kan vi være behjælpelige med driftssikre generatorer i forskellige størrelser. Vi specialiserer os nemlig i nødstrøm, og derfor kan du også trygt vælge at leje vores udstyr.

Leje af generatorer hos Ska-Dan indebærer samtidig, at vi kommer og monterer generatoren, så du slipper for det. Vi fører samtidig et ugentligt eftersyn, så vi er sikre på, at der genereres den nødvendige strøm i hele tiden.

Generatorer til dit behov

Vi tilbyder leje af generatorer i mange forskellige størrelser. Helt fra mindre generatorer på 5 kW til større anlæg på op til 1000 kVA. Desuden kan du vælge imellem både benzin og diesel generatorer.

Står du mon med en helt særlig opgave, eksempelvis i offshore-industrien? Så har vi også mulighed for at levere generatorer, der kan køre med en frekvens på op til 60 Hz.

Lad os klare olieleverancen

Ikke nok med, at du kan leje en generator hos os, så tilbyder vi dig samtidig en gylden mulighed: Vi kan nemlig også sørge for olieleverancen.

Du kan dermed slippe alle dine bekymringer og trygt stole på, at vi leverer både generator og brændstof. Ni ud af ti af vores kunder vælger da også dette tilbud.

Er du interesseret? Informér os om dine behov med hensyn til nødstrøm, og så vil vi hellere end gerne være behjælpelige med det nødvendige udstyr.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk