Kondensaffugter

Hos Ska-Dan tilbyder vi at udføre din udtørringsopgave for dig.

Vi klarer det

Hos Ska-Dan tilbyder vi at udføre din udtørringsopgave for dig – simpel eller udfordrende, vi klarer det for dig. Vi har nemlig mange års erfaring med diverse udtørringsopgaver. Såfremt du ønsker at klare udtørringen selv, men mangler det rigtige udstyr, så kan vi også hjælpe i den situation. Hos os kan du nemlig leje en kondensaffugter, altid af højeste kvalitet.

Hvis du blot ønsker at leje en kondensaffugter, så sørger vi naturligvis for, at denne bliver korrekt opsat hos dig. Desuden fører vi tilsyn af affugteren ugentligt samt foretager løbende målinger for kontrol af processen. Til sidst laver vi færdigmålinger og et afsluttende fugtdiagram. Er du undervejs i tvivl om noget, så er vi også altid parate til at give dig en kyndig vejledning, som du kan stole på.

Den bedste kvalitet

Når du handler med os, er du altid sikret kvalitet i topklasse. Det skyldes, at vi altid har det mest professionelle udstyr på lager. Vi sørger desuden for, at kondensaffugterne er testet og gennemgået på vores eget værksted forinden brug. Det synes vi, er den mest oplagte løsning for at sikre dig det bedste resultat.

Effektiv udtørring over 15°C

Kondensaffugteren er populær og vælges ofte til diverse udtørringsopgaver. Det gode ved denne form for affugter er, at den ikke er ligeså strømkrævende som eksempelvis en adsorptionsaffugter.

Samtidig er det også en billigere løsning, der især er meget effektiv, når temperaturen er over 15°C.

Står du mon med en udtørringsopgave, som du ønsker, at vi skal klare? Eller er du interesseret i at leje vores udstyr? Så skal du endelig kontakte os for mere information og et uforpligtende tilbud.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk