Kaloriferer

Vi tilbyder leje af kaloriferer. Disse varmelegemer fungerer ved hjælp af vand fra centralvarmeanlægget.

Al den nødvendige vejledning

Vi tilbyder leje af kaloriferer. Disse varmelegemer fungerer ved hjælp af vand fra centralvarmeanlægget. De er rigtig gode til at fordele varmen i et rum og kan med fordel benyttes i større lokaler, hvor varmen har en tendens til at samle sig på ét sted. I forårs- og sommerperioden er kaloriferer desuden ideelle til at ventilere.

Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, når du ønsker at leje en kalorifer hos os. Vi tilbyder desuden at komme og sætte kaloriferen op hos dig samt tilslutte den til varmeforsyning, så du ikke skal tænke på noget.

Vi stiller høje krav til os selv

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og går derfor meget op i at have det nyeste og bedste udstyr på lager. Det kan du også forvente, når du lejer kaloriferer hos os. Vi sørger naturligvis for at teste og klargøre udstyret, inden det kommer ud til dig. Så kan vi nemlig være sikre på, at du får et godt produkt.

Vælg imellem forskellige størrelser

Vi har alle størrelser fra 10 kW til 1 mW, og vi giver dig dermed rig mulighed for at vælge, hvilken størrelse, du har brug for.

I størrelser op til 50 kW kan kalorifererne monteres med en varmeslange med en diameter på 200 cm. Dette giver dig mulighed for at styre varmen præcis derhen, hvor du ønsker.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os allerede i dag for mere information om kaloriferer.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk