Mobilvarme

Står du og skal bruge varme i en vis periode?

Du kan stole på os

Står du og skal bruge varme i en vis periode? Du kan nemt leje en varmekanon hos os. Vi er nemlig specialister i mobilvarme og tilbyder nogle af landets allerstørste varmekanoner.

Vi ønsker at yde den allerbedste service til enhver tid. Derfor kan du trygt stole på, at du får professionel og kyndig vejledning til opsætning af en varmekanon, når du lejer en sådan hos os. Vi vil naturligvis også gerne hjælpe med opsætning, hvis du ønsker det. Det behøver du blot at informere os om, og så laver vi et tilbud på leje og opsætning.

De bedste forudsætninger

Hos os kan du vælge imellem mange forskellige størrelser og modeller. Vi har blandt andet diesel varmekanoner, der er meget brændstofbesparende. Du kan også vælge effektive luft-til-luft varmeblæsere, hvis du ønsker. Vores varmekanoner findes desuden i forskellige størrelser, der leverer alt fra 30 kW til 220 kW varme. Således har de bedste forudsætninger for at få matchet dine behov.

Som noget helt særligt tilbyder vi også, at vores diesel varmekanoner kan monteres med ekstra lyddæmpning, der dæmper lyden med op til 15 dB. Vi har sørget for, at lyddæmperne alle står på hjul, så de er til at arbejde med.

Vi klarer let brændstofleverancen

Vi har et tæt samarbejde med olieleverandører, og derfor kan du blot lade os klare olieleverancen. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, og derfor tilbyder vi at stå for olieleverancen. Dette er da også et svært populært tilbud blandt vores kunder, hvor ni ud af ti vælger denne løsningsmodel.

Skal vi hjælpe dig med mobilvarme? Så må du endelig give os besked. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk