Om os

Vores team består af dygtige fagudlærte. På den måde er du altid i gode hænder hos os.

Mit navn er Jørn Solgaard, og jeg er indehaver hos Ska-Dan.

Jeg startede selv firmaet op i 1998, og det har indtil 2011 udelukkende været en enmandsvirksomhed. I dag består mit firma af mig selv, og i ryggen har jeg et topprofessionelt fagpersonale. I dag er vi nemlig intet mindre end syv medarbejdere i vores effektive team. Det betyder også, at firmaet har vokset sig markant større i løbet af blot få år.

Vores team består af dygtige fagudlærte. På den måde er du altid i gode hænder hos os. Du er garanteret at få professionel betjening hele vejen igennem. Det gælder, hvad enten vi skal montere en generator for dig, udføre en fugtmåling eller tilvejebringe nyttig rådgivning og information.

Min historie og baggrund for at starte firmaet begynder med mig selv som anlægsgartner. Spadestik for spadestik, gjorde jeg kunder rundt om i hele Danmark glade. Jeg har altid været en mand, der nyder at have ”hands-on”, nyder at snakke med kunder og vigtigst af alt, at gøre dem tilfredse. Senere i livet stræbte jeg dog efter nye eventyr. Jeg blev entreprenør, og senest arbejdede jeg som indkøbsleder i et skadesservicefirma.

Efterhånden begyndte jeg at se store muligheder i blandt andet mobilvarme, som er noget af det, Ska-Dan specialiserer sig i. Jeg så således muligheden for at starte mit eget firma. Det førte til, at jeg fik min allerførste varmekanon i 2004. Og i dag er jeg stolt af, at Ska-Dan er en af landets største virksomheder inden for mobilvarme.

Mit firma specialiserer sig med affugtning, mobilvarme og greenline. Jeg og mit fagkyndige personale står altid klar til hjælpe dig. Vi har nu mere end 20 års erfaring, så du kan trygt handle hos os.

Vores team

(+45) 7026 7046
rasmus@ska-dan.dk